Laden Evenementen

Het samenspel van ruim 50 klassieke gitaren brengt iedereen in de stemming voor het nieuwe jaargetijde! In de aanloop naar het zomerseizoen verzorgen Gitaarorkest Guitarrísimo en het Noord Nederlands Gitaarensemble samen een prachtig koffieconcert in de serie Noorderkerkconcerten: Muziek op Zondag. Op het afwisselende programma staan een sfeervolle serenade (met soliste Ilse Hoekstra), jazzy nummers, vrolijke Nederlandse volksdansen, en warme mediterrane klanken. Met muziek van o.a. Vito Nicola Paradiso, Malcolm Arnold, Isaac Albéniz, Richard Charlton en Pieter van der Staak.

Wanneer: Zondag 16 juni van 11.30-13.00

Waar: De Noorderkerkzaal (kleine zaal van Theater Sneek) is bereikbaar via de ingang van Kunstencentrum Atrium, Oud kerkhof 11, Sneek (naast de Martinikerk)

Tickets: https://theatersneek.nl/voorstelling/noord-nederlands-gitaar-ensemble-en-guitarissimo-summer-serenade/

Het Noord Nederlands Gitaarensemble (NNGE) o.l.v. Erik Westerhof heeft als standplaats Groningen en bestaat uit enthousiaste amateurgitaristen uit de drie noordelijke provincies.

Gitaarorkest Guitarrísimo o.l.v. Peter Constant is gevestigd in Almere en vormt een uniek orkest voor gitaarliefhebbers uit heel Nederland.

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!