Financiële ondersteuning

Stichting Gitaarorkest Nederland financieel ondersteunen

Iedere financiële bijdrage is van harte welkom en maakt een groot verschil. Met uw steun helpt u ons werk waardoor de gitaar zichtbaarder wordt, nieuwe innovaties ontstaan en de vaardigheden van vele gitaristen enorm kunnen groeien.

Stichting Gitaarorkest Nederland is door de Belastingdienst met ingang van 1 januari 2015 aangemerkt als een Culturele ANBI. Donateurs van een culturele ANBI profiteren daardoor van extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Kijk voor de spelregels onder ‘Voorwaarden aftrek ANBI giften‘.

Word donateur

U kunt zelf de hoogte en frequentie van uw donatiebedrag bepalen. Ieder bedrag – klein en groot – is zeer welkom. Het zorgt voor de olie tussen de radertjes, waardoor we het artistieke niveau van de gitaarorkesten kunnen blijven verbeteren en meer activiteiten kunnen organiseren. Zo kunnen we met behulp van uw donatie professionele solisten inhuren, nieuwe bladmuziek aanschaffen, of extra repetities en concerten organiseren.

Adopteer een instrument

Wilt u ons op een andere manier steunen, dan kunt u vanaf een bedrag van € 250,– een van onze bijzondere instrumenten ‘adopteren’. Wij hebben 2 octaafgitaren en een basgitaar in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Door een van deze instrumenten, of een nieuw aan te schaffen instrument te adopteren levert u een bijdrage aan de kosten voor bruikleen, kan het instrument onderhouden worden, of kunnen de speciale snaren of andere benodigdheden voor het instrument worden aangeschaft.

Foto: Ian Mckenzie

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Sponsor GRATIS Stichting Gitaarorkest via uw online aankopen

U kunt Stichting Gitaarorkest heel eenvoudig sponsoren via uw online aankopen. Dit kost niets extra’s! Wij zijn namelijk aangemeld bij Sponsorkliks.nl. Als u via de blauwe Sponsorkliks knop (links) of via deze link naar onze pagina binnen Sponsorkliks gaat, kunt u doorklikken naar de webwinkel die u zoekt. Door dit via deze route te doen, ontvangt Stichting Gitaarorkest een percentage van de aankoop. U kunt onze pagina ook vinden door op hun site te zoeken op Stichting Gitaarorkest.

Hoe werkt het…. in 3 stappen:

  • Klik hier om uw online aankoop te doen.
  • Selecteer de webwinkel waar u een aankoop wilt doen. De webwinkels die meedoen zijn weergegeven, maar u kunt ook via de zoekfunctie een winkel zoeken.
  • U wordt nu doorgelinkt naar de webwinkel waar u uw aankopen doet zoals u dat gewend bent.

Stichting Gitaarorkest krijgt een percentage van het aankoopbedrag. Het kost NIETS EXTRA om via Sponsorkliks naar een webwinkel te gaan. U betaalt bij een aankoop ook NIET EXTRA om Stichting Gitaarorkest te ondersteunen.

We betrekken onze donateurs graag bij onze activiteiten,. Zo bent u altijd welkom bij de repetities voor een uniek kijkje achter de schermen en houden we u op de hoogte van projecten en concerten. En, als u dat wilt, vermelden wij uw naam op onze website.

Wilt u Stichting Gitaarorkest Nederland financieel steunen?  Neem dan contact op via het contactformulier of bel 06 2520 8743.
Uw donatie is meer dan welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0321 5822 25.