Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Twee gitaarensembles van topniveau, het Zürich Youth Guitar Ensemble (ZYGE) en het Nederlands Jeugd Gitaarorkest (NJGO), verzorgen samen een kleurrijk en internationaal programma in het teken van de herfst. Met reflectieve en sfeervolle melodieën, als een afscheid van de zomerse warmte, maar ook opgewekte en stormachtige klanken om in de stemming te komen voor een muzikaal najaar.

Je bent welkom op zondagmiddag 15 oktober in de prachtige Van Houtenkerk in Weesp. Toegang is gratis! Reserveren is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld en komt ten goede aan Stichting Gitaarorkest Nederland.

Het Zwitserse gastensemble ZYGE (foto linksonder), onder leiding van Jens Stibal en Sascha Lorenz, bestaat uit jonge gitaartalenten en is een ensemble van de Musikschule Konservatorium Zürich. Het NJGO (foto rechtsonder) bestaat uit o.a. muziekstudenten en toekomstige professionals onder leiding van Peter Constant. Met muziek van onder meer Gary Ryan (UK), Tõnu Kõrvits (Estland), Yasuo Kuwahara (Japan), Manuel de Falla (Spanje), César Franck (Frankrijk) en Annette Kruisbrink (Nederland).

 

 

 

 

 

 

 

Cover foto herfst: Theo Crazzolara (Flickr)

Share This Story, Choose Your Platform!