Laden Evenementen

Twee gitaarensembles van topniveau, het Zürich Youth Guitar Ensemble (ZYGE) en het Nederlands Jeugd Gitaarorkest (NJGO), verzorgen samen een kleurrijk en internationaal programma in het teken van de herfst. Met reflectieve en sfeervolle melodieën, als een afscheid van de zomerse warmte, maar ook opgewekte en stormachtige klanken om in de stemming te komen voor een muzikaal najaar.

Dit lunchconcert vindt plaats tijdens Festival Gitaar aan de Sluis. Je bent welkom op zaterdag 14 oktober om 13.30 in de Petrus en Pauluskerk in Leidschendam. Toegang is gratis! Reserveren is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het Zwitserse gastensemble ZYGE (foto linksonder), onder leiding van Jens Stibal en Sascha Lorenz, bestaat uit jonge gitaartalenten en is een ensemble van de Musikschule Konservatorium Zürich. Het NJGO (foto rechtsonder) bestaat uit o.a. muziekstudenten en toekomstige professionals onder leiding van Peter Constant. Met muziek van onder meer Gary Ryan (UK), Tõnu Kõrvits (Estland), Yasuo Kuwahara (Japan), Manuel de Falla (Spanje), César Franck (Frankrijk) en Annette Kruisbrink (Nederland).

 

 

 

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!