Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

 

GARY RYAN is een Engelse topgitarist en zeer bekend in de klassieke, jazz- en hedendaagse muziekwereld. Als eerste gitarist sinds John Williams ontving hij het Fellowship van het Royal College of Music in Londen als erkenning voor zijn prestaties in de internationale muziekwereld.

Zijn virtuositeit, speelstijl en humor zijn altijd een genot voor het publiek. Veel van zijn innovatieve composities zijn razend populair onder jonge gitaristen, waaronder het energieke RONDO RODEO uit “Scenes From The Wild West”. Op zaterdag 13 mei zal GARY RYAN een workshop RONDO RODEO geven aan jonge getalenteerde gitaristen.

GITAARDOCENTEN: Heb jij een leerling die bezig is met dit stuk, of het zou willen leren spelen? Meld jouw leerling dan vooral aan!

Of ben jij zo’n jonge en bovenal enthousiaste gitarist die RONDO RODEO in de vingers heeft? Je bent van harte welkom om samen met andere talenten deze workshop van Gary Ryan te volgen, een geweldige kans om direct met de componist te werken!

Datum: 13 mei 13.30–14.30

Locatie: Agnus Dei Kerk,  Koningin Julianalaan 12, Waalre

Voor wie: Jeugd t/m 21 jr.

Deelname: GRATIS

Meer info & aanmelden: [email protected] Meld je snel aan, er is beperkt plaats! 

LET OP: Na een pauze zal Gary Ryan van 15.30-16.45 een concert geven in de Agnus Dei Kerk m.m.v. het Nederlands Jeugd Gitaarorkest o.l.v. Peter Constant. Toegang: vrijwillige bijdrage, iedereen welkom!

Share This Story, Choose Your Platform!