Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De gitaar-happening ‘Come Together: a Guitar Rhapsody’ is de feestelijke kick-off van het 15-jarig jubileum van Stichting Gitaarorkest Nederland.
Met een 3-tal concerten in Lelystad, Eindhoven en Almere nodigen we je van harte uit om dit met ons te vieren.

De jonge talenten van gitaarorkest Ponticello, de toekomstige profs van het Nederlands Jeugd Gitaarorkest,  De Gitaar Bend(e), én een aantal topsolisten presenteren onder de bevlogen leiding van Peter Constant een spetterend concert met zowel bekende als verrassende muziek.

Stichting Gitaarorkest Nederland brengt sinds 2005 gitaristen uit heel Nederland bijeen om met elkaar muziek te maken en samen inspiratie op te doen. Met drie bloeiende gitaarorkesten, talloze projecten, concerten, workshops en lessen, geeft de Stichting een positieve impuls aan dit prachtige instrument dat zoveel muziekstijlen en culturen verbindt.

Met medewerking van o.a. Anneloes van Hout, Z.o.o. Guitar Duo (Marion Schaap & Peter Constant) en jonge gitaarleerlingen uit Brabant

Toegang: € 10,– (tm 16 jaar € 6,50)

Come Together wordt georganiseerd door het Brabants GitaarKwartier in samenwerking met Stichting Gitaarorkest Nederland en CKE.

Share This Story, Choose Your Platform!